En ny facadedør kan være med til at sænke varmeregning

30 juni 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

I en tid hvor det nærmest kan virke som om, at energipriserne er på himmelflugt, er det en god ide, at du ser på alle de tiltag, du kan foretage for at mindske regningen. Et af de tiltag er, at du kan udskifte din facadedør. Med en facadedør med tre lags glas vil din bolig nemlig være isoleret bedre. En kold entre kan gøre, at du har svært ved at varme dine andre rum op. Der kan altså være mange penge at spare ved, at du får skiftet facadedøren. 

Et af de steder, hvor du kan købe facadedøre med tre lags glas, er webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af facadedøre, og du kan derfor nemt finde dem, der vil passe til din bolig. For eksempel har de flere facadedøre, der også vil egne sig godt til ældre boliger. Det er særligt facadedørene med mange mindre vinduer. De har selvfølgelig også facadedøre, der henvender sig til dig, der har en mere moderne bolig. 

facadedøre

Få facadedøren skiftet, når det passer dig

Sommeren er et godt tidspunkt til at få skiftet facadedøren, da du ikke behøver at tænke på kulden, når du tager døren af. Når du handler hos klarvinduer.dk, er det dog helt op til dig, hvornår du vil skifte din dør. Du måler nemlig selv op til den og bestiller den derefter på nettet. Dermed kan du nemt få den leveret, når det passer dig. Når du har fået den leveret, kan du selvfølgelig sætte den op på det tidspunkt, du ønsker. 

Måske er du lidt bange for det med selv at skulle måle op til døren og selv at skulle sætte døren op. Det behøver du dog ikke at være. Hos klarvinduer.dk har de udførlige guides til, hvordan du bedst muligt måler op og sætter dine døre op. Det er noget, som alle kan.