Fodboldrejser i topklasse – find dem online

30 juni 2021
Astrid Pedersen

Er du fan af britisk fodbold? Så bør du unde dig selv en god fodboldrejse denne sommer.

Hvor skal din næste fodboldrejse gå hen?

Hvis du brændende ønsker dig at se spillerne i din favorit klub tørne sammen med deres ærkerivaler på hjemmebane er det oplagt at vælge en fodboldrejse i forbindelse med din næste ferie.

Som fan af britisk fodbold ved du udmærket godt at det at se en kamp på tv eller storskærm på en pub eller et værtshus overhovedet ikke kan sammenlignes med den total oplevelse det er at sidde på lægterne og se spillet udfolde sig live. Er du Liverpool FC fan drømmer du sikkert om at synge med på hymnen ”You’ll Never Walk Alone” sammen med andre inkarnerede fans på Anfield Stadium. Og som ægte Manchester United FC fan har du med garanti et hedt ønske om at overvære en kamp på det imponerende Old Trafford Stadium – eventuelt i forbindelse med den britiske turnering Premier League.

Hvem kan arrangere min fodboldrejse til Storbritannien?

Uanset hvor dit yndlings hold spiller deres kampe vil du med en fodboldrejse kunne få de stærkeste live oplevelser. Og dette helt uden at skulle tænke på hverken transport, indlogering eller bespisning under dit ophold. Alt dette klarer din rejse arrangør for dig.

Med en færdigpakket fodboldrejse får du såvel det bedste hotelværelse på et hotel tæt på det pågældende stadion som de tryggeste pladser under kampen. Transport mellem hotel og stadion vil foregå med til formålet reserverede shuttle busser som bringer dig og de andre danske fodbold fans trygt og sikkert frem og tilbage. Ankomst og afrejse vil blive timet og tilrettelagt i forhold til kampen. Og der vil selvfølgelig være fuld forplejning på hotellet såvel som på stadion.

Klik ind på Fodboldpakker.dk og find tilbud på fodboldrejser til Storbritannien.