Gasflasker fra Primagaz til virksomheder skal man heller ikke glemme

19 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Nu om dage er der kommet en renæssance af, hvad man bruger gasflasker til i hjemmet.

I gamle dage havde langt de fleste hjem et gaskomfur, men udover det kunne være brandfarligt med bare en enkelt lille gnist, så var det også kilde til mange selvmord, og det var generelt dyrt at skulle betale for sådan en gasledning, hvis man da ikke ligefrem brugte gas fra glasflasker, som hurtigt kunne løbe op.

Derfor har langt de fleste private hjem da også et komfur med varmluft, som man tænder med strøm, hvilket er markant billigere – og mindre farligt.

Dog kan man stadig finde beskrivelser på meget mad og ingredienser samt opskrifter, hvor lang tid maden skal have, hvis man laver det på gas – og her menes ikke bare, hvis man har et rejsesæt med en mindre gasflaske, som man da stadig ser brugt, når man er på vildmarkstur.

Gas er nemlig stadig det letteste at have med sig på farten, når man ikke lige har et strømstik eller kan sætte solceller op til at genere strøm eller på anden måde kan udnytte de ressourcer, der er omkring en.

Men på det seneste er gassen vendt tilbage i de private hjem, hvilket især er afstedkommet af gasflasker, der skal bruges til de moderne gasgrille, hvorfor man har set et stigning i salget af gasflasker til private.

Og så tager danskerne jo stadig på campingferie, hvor man har brug for sådan nogle transportable gasflasker.

Men i den moderne ligning glemmer man også, at der stadig findes firmaer, der skal bruge gas, og de vil meget gerne benytte sig af gasflasker fra Primagaz.

Heldigvis er det stadig til at få, så når man tænker på den moderne brug af gas, så skal man ikke kun tænke i det private, men også i det offentlige og hos firmaer.

Dette kan du skaffe her: https://www.primagaz.dk/