Her får du de bedste skrotpriser for din bil

30 juni 2021
Silje Hansen

Hvis du har en gammel bil stående hjemme i garagen, som du ikke kan få synet, eller som ikke er i stand til at køre, så er den faktisk stadig penge værd. Det kan være at bilen enten er blevet for gammel eller været ude for et uheld der gør, at det ikke kan svare sig at begynde at reparere på bilen. 

Det kan være svært at finde en køber til sådan en bil, hvorfor det også kan være aktuelt at komme af med den så nemt som muligt. Der er dog stadig mulighed for at du kan få en god skilling for din gamle bil, hvis du vælger at skrotte den. Du kan ikke skrotte bilen alle steder. Du skal derfor kigge efter en miljøgodkendt autoophugger eller skrothandler, der er godkendt af bilproducenten. 

På denne måde kan du også have god samvittighed over, at du skiller dig af med bilen med omtanke for miljøet. En miljøgodkendt skrothandler sikrer sig at de dele som kan genbruges bliver brugt igen.

Hvad skal der til for at kunne få udbetalt skrotpræmien?

Hvis du ønsker at få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil, så er der en række kriterier, som den blandt andet skal kunne indfri. For det første kræver det, at bilen har været tilmeldt ansvarsforsikring inden den er blevet frameldt. Der må maksimalt være plads til at kunne sidde 9 personer inklusiv føreren bilen. Skrotbilen må maksimalt veje 3500 kg. 

Bilen må heller ikke være afmeldt senere end en bestemt dato end det skrothandleren henviser til, hvorfor du bør undersøge det nærmere. Hvis din bil kan leve op til disse kriterier, kan du få udbetalt skrotpræmien for bilen med det samme hos skrothandleren.

Få den højeste skrotpræmie for din bil

Er du på jagt efter den skrotforhandler der tilbyder de bedste skrotpriser, skal du tage kontakt til jernkaellingen.dk.