Her finder du de nyeste trends for boligindretning i 2020

20 januar 2020
Silje Hansen
Her finder du de nyeste trends for boligindretning i 2020

I Danmark er vi begyndt at interessere os mere og mere for boligindretning. Vi ser, hvordan markedet for nye møbler og genbrugsmøbler stiger, da man løbende ønsker at fornye og tilpasse sin indretning efter sin personlige smag. Vi ser samtidig også, hvordan indretningsprogrammer og livsstilsprogrammer om boligindretning stiger og bliver mere populært at se i Danmarks. Det skyldes måske at vi dag går meget op i at skabe vores eget hjem ved at sætte det personlige præg i hjemmet. 

Man kan lære og forstå meget om den  person eller familie der bor i hjemmet ud fra boligens indretning. Her kan man også vælge at gå mange veje som den minimalistiske, rustikke, kreative, alternative eller skabe sin helt egen stil og indretning. 

Hvad trender særligt i 2020?

I Skandinavien og generelt i Danmark er vi kendt for at indrette os meget minimalistisk i vores indretning. Den typiske del af befolkningen kaster sig ikke i i markante farvevalg, men i stedet vælger de klassiske og tidsløse farver som f.eks. hvid, sort og grå. Det ser vi, når vi blandt andet skal indrette vores rum med store møbler eller installere et nyt køkken. Et af de nye trends i år er blandt andet at man vælger en duset farve. Det kan være en duset olivengrøn, eller havblå farve. Det er ideelt i forhold til køkkenmaterialer eller små nips ting rundt i huset. Det er samtidig blevet populært at male den ene valg i en duset farve, for at skabe et brud på de kedelige hvide vægge, så der kommer noget mere kant og personlighed ind i hjemmet. Det kan evt. spille sammen med en moderne sofa eller seng, hvor puder eller sengetøj matcher væggens farve. 

Er du blevet nysgerrig på, hvad der ellers trender i 2020 eller på jagt efter inspiration til boligindretning, kan du med fordel læse meget mere her.