Hvad koster en Tesla?

14 april 2021
Astrid Pedersen

Lad det være sagt med det samme: Tesla hører ikke til blandt de billigste biler eller blot i mellempris klassen. En Tesla koster fra ny op imod en halv million eller mere.

Du skal således have den helt store tegnedreng frem hvis du vil købe en fabriksny Tesla. Men så får du også både en bil med en grøn profil, et elegant design, og kvalitet fra yderst til inderst. Der er ingen tvivl om at Tesla er el bilernes ukronede konge. Og sådan vil det sikkert blive ved med at være.

Køb en brugt Tesla – det betaler sig

Drømmer du også om at glide ned ad gaden i en elegant og eksklusiv Tesla? Så kan du faktisk gøre drømmen til virkelighed uden at vælte dit budget. Du kan nemlig sagtens finde en brugt Tesla på det danske marked for brugte biler til salg.

Gennem de seneste ti år er der kommet flere og flere Tesla biler på de danske veje, og dette afspejles ganske naturligt i brugtvogns markedet. Du vil den dag i dag kunne finde en lækker og køreklar Tesla af yngre dato hos en brugtvogns forhandler – og det til en brøkdel af bilens nypris.

En Tesla gennemgår nemlig i lighed med en hver anden type bil et stort værdi tab fra den triller ud på vejen til den når sin tre års fødselsdag. Dette værdi tab kan du som Tesla køber gøre nytte af ved at købe din nye Tesla brugt.

Du får en del mere bil for pengene når du køber brugt frem for nyt – og dette gæler også for Tesla. Hos en brugtvogns forhandler vil du således snildt kunne finde en billig brugt Tesla med masser af kilometer – og køreglæde – tilbage i tælleren.

Du kan finde et udvalg af brugte Tesla biler til salg hos forhandlere over hele landet på Biltorvet.dk.