Lad et professionelt firma stå for træfældning

02 marts 2021
Astrid Pedersen

Når et træ bliver så højt, at det kan komme til at udgøre en fare for mennesker eller bygninger i forbindelse med med en storm, er det på tide at få det fjernet – med professionel hjælp.

Hvor kan jeg få assistance til træfældning i Århus?

Er du på udkig efter et service firma som kan tilbyde kompetent og kvalificeret hjælp til træfældning i Århus eller omegn kan du med fordel vælge 1-2-træfældning.dk ApS. 1-2-træfældning.dk ApS har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse kunder i den østlige del af Jylland af med deres høje eller syge træer.

Når du vælger at overlade opgaven med træfældning til 1-2-træfældning.dk ApS kan du være sikker på at fældningen eller topkapningen foregår på sikker og forsvarlig vis. 1-2-træfældning.dk ApS har stor erfaring med alt hvad der handler om fældning, styning eller beskæring af træer, grene og buske, og vil hurtigt kunne vurdere hvilken metoder som er mest forsvarlig at anvende.

Er dit træ eksempelvis meget højt, med en stor krone og lange, kraftige grene, vil 1-2-træfældning.dk ApS kunne tilbyde nedskæring af dit træ ved hjælp af en metode som kaldes for topkapning. Ved topkapning bestiger en professionel klatrer træet og skærer det så at sige ned fra toppen. På den måde undgår du en fældning som kan få katastrofale konsekvenser som følge af fejlvurdering af grenenes udbredelse eller kronens størrelse.

Topkapning er en langt mere kontrolleret metode til fjernelse af større træer i tæt bebyggede områder og anvendes således ofte i forbindelse med træfældning i villa og parcelhus haver. 1-2-træfældning.dk ApS kan også hjælpe hvis du blot ønsker at få fjernet dele af en massiv trækrone, eller hvis du har brug for at få beskåret grene som er til fare for dine vinduer.

Du kan læse mere om de forskellige former for træfældning og beskæring af træer og grene på 1-2-træfældning.dk ApS’ hjemmesiden 1-2-traefaeldning.dk.