Maling af badekar gør en kæmpe forskel for dit gamle badeværelse

19 oktober 2021
Kamilla Tolnø

advertorial

Går du med tanker om at renovere dit badeværelse? Så er det måske et godt tidspunkt lige at stoppe op og tænke sig om.

For er det hele badeværelset, der skal renoveres? Eller er det måske bare badekarret, der er slidt og trænger til en kærlig hånd?

Et ødelagt badekar med huller eller ridser i emaljen er hverken kønt at se på eller indbydende at træde ned i. Men hvad mange ikke ved er, at det ikke er nødvendigt at købe et helt nyt badekar.

Tværtimod kan man renovere et badekar ved hjælp af maling af badekar, så det bliver så godt som nyt.

Det er den hurtigste og billigste måde at give dit badeværelse et ansigtsløft, som vil holde i mange år.

Kan man gøre det selv?

Hvis man vil gøre noget billigt, er det ofte smart at gøre det selv. Det gælder dog ikke helt for maling af badekar.

Det er nemlig ikke rigtig maling, man bruger. I stedet udfører man en såkaldt re-emaljering, hvor man går ind og udskifter emaljen på badekarret.

Det kræver den rigtige viden, erfaring og kendskab til proceduren. Det kan nemlig være lidt af en kompliceret proces, hvor det er vigtigt, at alt bliver gjort rigtigt.

Som udgangspunkt bør man derfor hyre professionel hjælp frem for at forsøge at gøre det selv. Det er dog en langt billigere løsning end hvad mange tror – og billigere end at købe et nyt badekar, ikke mindst.

Få et tilbud på maling af badekar

Du vil naturligvis sikkert gerne vide, hvad du kan forvente at betale, inden du kaster dig ud i et projekt med maling af badekar.

Prislejet ligger typisk fra 6.000-10.000 kr., men det afhænger naturligvis af den enkelte opgave. Du kan allerede i dag gå ind på https://www.emaljespecialisten.dk/maling-badekar/ og læse mere om muligheden for maling af badekar, ligesom du kan tage kontakt og få et helt uforpligtende tilbud.