Rejser for unge til sydens sol

06 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du til at planlægge årets sommerferie? Så bør du overveje en ungdomsrejse. Hvis det er første gang du nogen sinde rejser alene er der mange fordele ved at vælge en rejse særligt rettet mod unge mennesker.

Du slipper for bekymringer angående rejsetider, booking af billetter og hotelværelser, og lignende praktiske ting. Det klarer dit rejsebureau nemlig for dig.

Samtidig er du garanteret en rejse sammen med mennesker på din egen alder. Og hvis du ønsker en rejse til et af de mest festlige rejsemål i Europa kan du med fordel vælge Uptours som dit rejsebureau.

Hvem er Uptours?

Uptours er et rejsebureau med speciale inden for rejser til unge. Hos Uptours finder du sjove, spændende og vel tilrettelagte rejser til nogle af de mest populære ferie rejsemål blandt unge, for eksempel Tyrkiet, Bulgarien og Spanien.

Uptours tilbyder blandt andet rejser til Magaluf Beach i Spanien, Sunny Beach i Bulgarien, og Ayia Napa i Tyrkiet – alle rejsemål med garanti for fest og gang i den hele vejen igennem.

Hvis du ønsker dig en sjov ferie under varme himmelstrøg i selskab med andre unge mennesker kan du med stor fordel lade Uptours arrangere den for dig. Med Uptours får du et all inclusive ophold på et lækkert hotel, dygtige og ansvarlige rejse guides, og sikkerhed for en ferie med masser af aktivitet morgen og aften.

Uptours kender unge og deres behov og ønsker, og gør alt hvad der står i deres magt for at imødekomme disse. Når du lader Uptours arrangere din ferie kan du således være helt sikker på at du ikke behøver at bekymre dig om hverken transport, forplejning, indlogering eller andre praktiske ting. Dem sørger Uptours nemlig for. Du skal blot læne dig tilbage og nyde din ferie – og selvfølgelig have en fest!

Du kan læse mere om Uptours, og booke din næste rejse via hjemmesiden Uptours.dk