Rottesikring i Jægerspris – disse ting skal du vide

10 november 2021
Cecilie Mortensen

advertorial

Hvis der er noget, som er rart at komme af med i en hulens fart, så er det rotter. Derfor bør du også række ud til en kloakmester hurtigst muligt, hvis du har opdaget rotter på din grund eller i din bolig. For som du måske nok ved, så er rotter et skadedyr, som ikke kun bærer forskellige sygdomme, men som også kan lave trælse ødelæggelser. 

En af de ting en kloakmester kan tilbyde hjælp med, hvis du har fået rotter, er rottesikring. Og der kan være flere ting, som er gode at vide om rottesikring. 

Disse ting kan være gode at vide om rottesikring i Jægerspris

En smart måde at holde rotter væk på 

Med rottesikring i Jægerspris kan der sættes et metalnet ned i jorden, som kan sikre, at rotter f.eks. ikke kan komme fra kloakken, op gennem dine rør og op på din grund. Det vil derfor også være en ekstra smart måde at holde rotter væk på, da de ikke kan gnave sig igennem materialet, der bruges til sikringen.

image

Lad en kloakmester om arbejdet

Når det kommer til rottesikring, så er der ekstra god grund til, at du lader din lokale kloakmester om arbejdet. For så er du helt sikker på, at arbejdet bliver udført korrekt. Det der er så problematisk ved rotter er nemlig, at de kan komme igennem selv de mindste huller. Huller med en diameter på 2 cm vil en rotte nemlig snildt kunne komme igennem. Derfor er det også alfa og omega, at der er helt styr på rottesikringen. 

Du kan få hjælp relativt hurtigt 

En sidste ting som kan være rart at vide om rottesikring i Jægerspris er, at du relativt hurtigt kan få den hjælp, du har brug for. Kontakt derfor endelig en kloakmester, så snart du har spottet rotter eller tegn på rotter.