Spis inde eller ude på restauranter i Roskilde, Ringsted og Ballerup

28 april 2021
Astrid Pedersen

Sig nærmer tiden hvor landets mange lækre restauranter, cafeer og øvrige spisesteder får lov at genåbne.

Visse restaurationer har allerede åbnet døren lidt på klem og tilbyder udendørs servering af mad og drikke. Andre tilbyder indendørs betjening for de som er så heldige at være i besiddelse af den rette dokumentation. Og så vil du selvfølgelig altid kunne hente lækker take away fra udvalgte restauranter som har gjort dette til deres specialitet i løbet af de mange lukkede måneder.

Hvor kan jeg spise på restaurant i nærheden af Ringsted?

Hvis du og din familie trænger til at se andet end hjemmets trygge rammer, og er I bosiddende i Ringsted eller nærmeste omegn, kan I altid tage en tur på La Rustica. La Rustica er en italiensk restaurant med afdelinger i Roskilde, Ballerup og Ringsted, og er kendt i alle tre områder for at servere velsmagende og autentisk italiensk mad.

Hos La Rustica i Ringsted eller Roskilde kan du bestille mad ud af huset, eller du kan, som noget helt nyt, invitere familien på restaurant indendøre eller udenfor i de til de pågældende restauranter hørende gårdhaver. Nu hvor det er blevet lunere i vejret kan du og din familie med stor fordel slå jer ned på jeres lokale restaurant i Ringsted – La Rustica står klar til at byde jer velkommen med udendørs servering og masser af veltilberedte italienske retter, anrettet smukt af dygtige kokke og serveret ved bordet af professionelle tjenere.

Glem alt om madlavning, borddækning, afrydning og opvask. Hos La Rustica kan du blot læne dig tilbage og nyde de klassiske italienske pasta retter, en pizza med sprød bund, et udvalg af de lækre og varierede antipasti, og måske en sød og cremet Tiramisu til dessert.

Du kan læse mere om La Rustica, og bestille bord til årets første restaurant oplevelse online via hjemmesiden https://www.la-rustica.dk/.